Totalentreprenør

Nybygning
Det kan også være, at I ønsker et helt nyt hus, der er indrettet efter jeres behov. Vi kan bygge jeres nye drømmehus. Uanset om det skal være et træhus eller et murstenshus. Vi samarbejder med dygtige murer, som stiller de samme høje krav til kvalitet og service som os selv.

Vi ved, at alt byggeri handler om tillid. Det er derfor vigtigt for os, at der er en god kommunikation under hele byggeriet, så I hele tiden ved, hvad der sker.

Ombygning
Når man får børn eller børn flytter hjemmefra, kan det være, at der skal en ombygning til for at få udnyttet huset eller lejligheden bedre. Det kan være et ønske om flere børneværelser eller nedrivning af vægge for at få et stort køkkenalrum. Der er mange muligheder. Ring til os for at drøfte jeres ideer eller få ideer til, hvordan opgaven kan løses.

Tilbygning
Ønsker I mere plads? Så kan en tilbygning være løsningen. Det er vigtigt, at tilbygningen passer til det eksisterende hus. Skal der laves en tilbygning i træ eller mursten?

Der er mange spørgsmål og mange svar, der skal tages stilling til. Vi stiller gerne vores ekspertise til rådighed, så I får et hus, der matcher netop jeres ønsker og behov.

Ring og for et uforpligtende tilbud
Vil du høre mere om dine muligheder eller har du brug for vejledning og rådgivning til dit næste bygge projekt, så kontakt os gerne på tlf. 70228922 eller ved at skrive en mail til mail@svendogmester.dk